Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
jiang Ms. jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Wuxi Mingyan Equipment Co., Ltd

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • Exchanger panas baja karbon
    Exchanger panas baja karbon
  • Menara baja karbon anu berkualitas tinggi
    Menara baja karbon anu berkualitas tinggi
  • Tungku minyak termal kualitas luhur
    Tungku minyak termal kualitas luhur
  • Alurana propan kualitas anu saé
    Alurana propan kualitas anu saé
  • Menara unit hidrogenasi kualitas tinggi
    Menara unit hidrogenasi kualitas tinggi
  • Panukeuran panas tubular dianggo dina industri kimia
    Panukeuran panas tubular dianggo dina industri kimia
  • Kualitas menara Distilasi kualitas luhur
    Kualitas menara Distilasi kualitas luhur
  • Alat panyulingan menara kualitas luhur
    Alat panyulingan menara kualitas luhur
  • Menara soda kakak anu berkualitas
    Menara soda kakak anu berkualitas
  • Exchanger panas kualitas luhur sareng harga low exchanger
    Exchanger panas kualitas luhur sareng harga low exchanger

ABOUT US

1, Katerangan perusahaan Wuxi MingYan peralatan co., LTD. Tempatna di daérah Yangtze walungan industri pangembang industri laut tasih tau di kota wuxi, propinsi jiangsu, dina taun-taun ayeuna, sapanjang ku pembaharuan sareng pembukaan masarakat, perusahaan gancang dimekarkeun janten alat biokimia alat petrokimia, peralatan lingkungan, perusahaan manufaktur profésional. , sinopec, petrochina, cnooc, korporasi sinochem tingkat 1 supplier. Taun 1994 , kementerian kerja ngaluarkeun lisénsi manufaktur pikeun kapal kelas I sareng II Taun 2010 , éta ngagaduhan lisénsi manufaktur kapal tekanan kelas III anu dikaluarkeun ku administrasi umum pangawasan kualitas, pamariksaan sareng kuarantin Republik Rakyat China. Dina taun 2009 , éta kéngingkeun lisénsi desain pikeun kapal kelas A2 I, II sareng III anu dikaluarkeun ku administrasi umum pengawasan kualitas, pamariksaan sareng quarantine Republik Rakyat Cina. Ditinggalkeun alat keur ngagolakkeun, lisénsi tungku pamawa panas organik dina taun 2002. Dandang, lisénsi pérsét héran panas dina taun 2002 Dina taun 2009 , éta kénging dandang ASME sareng desain kapal tekanan sareng pabrik sertifikasi sareng "U" sareng "S" segel baja; Sareng urang "NB" sertipikat. Diterangkeun sertipikat sistem kualitas iso9001-2000 di 2001 . Salila mangtaun-taun, perusahaan parantos dipeunteun janten "perusahaan bintang" ku kota wuxi, "kontrak sareng perusahaan anu dipercaya", "perusahaan kiridit khusus" ku propinsi jiangsu, sareng "top ten usaha swasta di propinsi jiangsu". 2, produk utama : Pausahaan utamana ngahasilkeun parangkat lengkep alat petrokimia, kaasup alat atmosfir sareng vakum, alat retakan katalitik, alat hidrogenasi, jsb. Alat parangkat nyétik paramban sareng biokimia; Ngawengku alat réaksi, alat évaporasi, alat konsentrasi, alat pamulihan, alat pengering vakum, dérilisasi sareng alat-alat sanésna. Peralatan séjén sapertos: Alat perawatan cai, deaerator, manaskeun cai volumetrik, sub-kendang, sareng sajabana Upami pangguna ngagaduhan syarat khusus kuring tiasa nyandak desain pabrik. 3, Nagara ékspor: Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, peralatan ngolah sampurna, hartos uji lengkep, kalayan sistem manajemén téknologi produksi lengkep, lapisan lapisan palaksanaan sistem tanggung jawab. Perusahaan parantos ngadamel sistem kualitas anu tiasa dimaihkeun 9008-2000 pikeun mastikeun kualitas produk. Produk diékspor ka Jepang, Amérika Serikat, Singapura, Vietnam, Indonesia, Korea, Malaysia, Australia, Inggris, Perancis sareng nagara-nagara sanés. Perusahaan daék digawé sareng kolega ti sakumna lapisan kahirupan pikeun ngajalajah sawah anu langkung lega sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé pikeun masarakat. Kami resep ka kolaborasi sareng anjeun ikhlas, kamakmuran umum, hayu produk kami kalayan cukang anjeun pikeun énjing sarwa. Punten pasihan naséhat ka konsumén anyar sareng lami.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2002
    We Were Established In 2002.
  • 100
    Our Factory Have More Than 100 Employees.
  • 5000
    More Than 5000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Product

Phone

Tentang Kami

panalungtikan