Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
jiang Ms. jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Wuxi Mingyan Equipment Co., Ltd

HomeprodukMenaraGegayung sanés

Gegayung sanés (Total 3 Products)

Kategori produk tina Gegayung sanés, kami pabrik husus ti Cina, Paranduk anu sanés, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Peralatan distilasi menara tekanan ageung

merek: mingyan

bungkusan: Numutkeun syarat customer sareng fitur produk

Pasokan Produk Produk kami kalebet kapal tekanan. peralatan menara, tanki simpanan, exchanger panas, pemisahan sareng saterasna. Bahanna kaasup sababaraha jinis stainless steel sareng baja karbon. Tekanan dibasajankeun sarat pikeun 1MPa pikeun...
Butang Menara Tekan Butane

merek: mingyan

bungkusan: Numutkeun syarat customer sareng fitur produk

Pasokan Produk Produk kami kalebet kapal tekanan. peralatan menara, tanki simpanan, exchanger panas, pemisahan sareng saterasna. Bahanna kaasup sababaraha jinis stainless steel sareng baja karbon. Tekanan dibasajankeun sarat pikeun 1MPa pikeun...
Menara depropane anu berkualitas tinggi

merek: mingyan

bungkusan: Numutkeun syarat customer sareng fitur produk

Spésifikasi Kualitas luhur kapal baja, tangki tekanan Alkohol / Alat étanol Peralatan Kimia harga kalapa & jasa Pangalusna Pambuka 1. Karat Panyimpen Taneaga Karbon Daérah seueur dianggo di industri sapertos minyak bumi, industri kimia, cet...

Cina Gegayung sanés suppliers

Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina Gegayung sanés, kami produsén profésional ti Paranduk anu sanés,,,,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas Gegayung sanés pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di Gegayung sanés, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Paranduk anu sanés,,,,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan Gegayung sanés!

Produk anyar

Daptar Produk Patali

imah

Product

Phone

Tentang Kami

panalungtikan